Zoeken naar maken synoniem

maken synoniem
Synoniemen zoeken: 11 tips voor gevarieerd woordgebruik.
Vind maar eens een synoniem van het woord synoniem. De Speld schreef er dit hilarische nieuwsbericht over. Speel vals met een synoniemenwoordenboek. Grote kans dat er een goed alternatief voor een woord in staat, waar je zelf niet op was gekomen.
Synoniemen van kapotmaken; ander woord voor kapotmaken synoniemen.net.
als synoniem van een ander trefwoord.: afmaken, decimeren, kapotmaken, kraken, liquideren, moeren, mollen, ruïneren, slopen, stukmaken, te gronde richten, uitroeien, verbouwen, verdelgen, verminken, vermorzelen, vernielen, verpletteren, verwoesten, wegvagen vernielen ww.: afbreken, breken, kapotmaken, mollen, ruïneren, slopen, stukmaken, te gronde richten, verbrijzelen, verdelgen, vernietigen, verwoesten nekken ww.:
Synoniemen van gelijkmaken; ander woord voor gelijkmaken synoniemen.net.
grafische weergave willekeurig trefwoord. als trefwoord met bijbehorende synoniemen.: effenen, nivelleren, rechtwerken, vereffenen. als synoniem van een ander trefwoord.: egaliseren, gelijkmaken, gladstrijken, planeren, pletten, slechten, vereffenen vereffenen ww.: bijleggen, compenseren, egaliseren, gelijkmaken, nivelleren, verevenen slechten ww.: effenen, gelijkmaken, gladmaken, vlakken, walsen nivelleren ww.:
Synoniem Wikipedia.
Synoniem dierkunde, idem aan de term uit de plantkunde, maar dan in de dierkunde. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Synoniem of met Synoniem in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Synoniem inzichtelijk te maken.
Nederlandse synoniemen van maken, ander woord voor maken.
Puzzelomschrijvingen van maken in het puzzelwoordenboek.: Een vorm geven. Een zaak opgeleverd. In of toevoegen. Maak het nou. Scheppen repareren crypt. Succes hebben bij het scheppen crypt. Tot stand brengen. Wijze van vervaardigen. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook. Ook op deze website. Sitemap Anagrammen Antoniem Dialect Puzzelen Natuur Populair Rijmen Symbolen Synoniem Tekst vertalen Tellen Vertalen Vervoegen Woordspellen.
Synoniem 23 definities Encyclo.
Jaar van herkomst: 1800 WNT synoniem II. Gevonden op http//www.dbnl.org/tekst/sijs002chro01_01/colofon.php.: 1 Verschillende termen voor hetzelfde begrip. De term vormt een begrippenpaar met homoniem. Bijvoorbeeld standaard kosten en toegestane kosten. Aangezien termen vaak meer dan een betekenis hebben, kan het zijn dat termen soms wel en soms niet hetzelfde begrip aangeven. Zie ook bij de term Kennis. 2 Toevallige overeenkomst in. Gevonden op http//www.uitgeverijstreutker.nl/files/pdf/Begrippenbank.pdf.: 1 Ander woord voor 2 Gelijk aan 3 Gelijk in betekenis 4 Gelijkbetekend 5 Gelijkbetekenend 6 Gelijke betekenis hebbend 7 Met dezelfde betekenis 8 Taalkundige term 9 Tegenhanger 10 Woord van dezelfde betekenis 11 Zinverwant. Gevonden op http//www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/SYNONIEM/1.: Geen exacte overeenkomst gevonden. Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken.
Synoniemen van maken; ander woord voor maken synoniemen.net.
doen, fixen, flikken, presteren, scoren, voor elkaar krijgen maken ww.: bedragen, belopen, komen op, kosten, worden, zijn maken ww.: doorstaan, halen, uithouden, uitstaan maken ww.: flikken, lappen, leveren, veroorzaken maken ww.: fixen, herstellen, repareren. als synoniem van een ander trefwoord.:
Waarom je synoniemen moet gebruiken en andere gerelateerde woorden. Facebook. Linkedin. Twitter.
Alsof mijn woordenschat te beperkt is om de tekst wat afwisselender en dus rijker te maken. Het nadeel alleen van het woord synoniem is dat het geen echt goed synoniem heeft. De website synoniemen.net geeft als suggesties tweelingwoord, maar dat vind ik zo gekunsteld dat ik dat maar niet gebruik.
Synoniemen van het maken; ander woord voor het maken synoniemen.net.
als trefwoord met bijbehorende synoniemen: niet gevonden. als synoniem van een ander trefwoord.: het maken, toegaan, vergaan, verlopen, vorderen. woordverbanden van het maken grafisch weergegeven. bij andere sites.: Alexandria Interglot ONW MijnWoordenboek woordenboeken.: Van Dale Hedendaags Nederlands WikiWoordenboek puzzelwoordenboek oorsprong.:

Contacteer ons