Resultaten voor afspraak maken stadswinkel nijmegen

afspraak maken stadswinkel nijmegen
Afspraak maken, wijzigen of afzeggen Dienstverlening Gemeente Almere.
Voor sommige zaken is het nodig dat u persoonlijk aan de balie komt. Bij de balies van de afdelingen Burgerzaken, Belastingen en Vergunningen, Toezicht en Handhaving kunt u alleen op afspraak langskomen. U kunt tot vier weken van tevoren een afspraak maken.
Omschrijving Begroting 2017 Gemeente Nijmegen.
Binnen de Stadswinkel en het Steunpunt Stadswinkel ontvangt de balie Publieksdienstverlening jaarlijks minimaal 125.000 bezoekers voor hoofdzakelijk producten burgerzaken. De meeste bezoekers komen aan de balie voor een paspoort of rijbewijs. Ongeveer 125.000 klantcontacten vinden aan deze balies plaats. Het streven is dat in 2017 meer klanten gebruik maken van de website, omdat er meer producten digitaal worden aangeboden emigratie, geheimhouding. Daarnaast werken wij aan de verbetering van de digitale verhuisaangifte, waarbij we het de verhuizers gemakkelijker maken. Wij verleiden klanten naar het digitale kanaal, waarbij er altijd een vangnet blijft bestaan. Wij streven er naar een klant op afspraak binnen 5 minuten te helpen.
Gemeente Nijmegen Gemeente Nijmegen.
Nijmegen in Europa en in de wereld. Openingstijden en bezoekadressen. Telefoonnummer: 14 024. Bereikbaar op werkdagen van 8.30 17.00 uur. Bellen vanuit het buitenland: 0031 24 329 90 00. Adres Stadswinkel: Mariënburg 30, 6511 PS Nijmegen. Afspraak Maken Meer informatie.
Paspoort aanvragen Gemeente Nijmegen.
U hoeft geen afspraak te maken om uw paspoort af te halen. Neem uw afhaalbewijs mee en uw oude paspoort als dit nog niet ongeldig is gemaakt. U heeft uw paspoort aangevraagd bij de Stadswinkel: het paspoort ligt hier na 5 werkdagen klaar.
Sociale kaart gemeente Nijmegen Gemeente Nijmegen Steunpunt Stadswinkel.
De Sociaal Raadslieden hebben elke vrijdagmorgen van 9.00 tot 12.30 uur spreekuur in het Steunpunt Stadswinkel. De Sociaal Raadslieden geven gratis advies en informatie over regelingen en wetgeving waar u als burger mee te maken krijgt wonen, werken en inkomen. Voor het spreekuur moet u altijd een afspraak maken, tel. 024 329 80 18. 1 april 1 oktober. maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. 1 oktober 1 april. maandag en woensdag van 9.00 tot 17.00 uur. dinsdag van 13.00 tot 17.00 uur. vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur. Lees meer op www2.nijmegen.nl. Meijhorst 7039 6537 EP Nijmegen.
Stadswinkel alleen nog op afspraak Nijmegen nieuws.
14 december 2015. Nijmegen, 14 december 2015. Stadswinkel vanaf 4 januari alleen nog op afspraak. Naar de Stadswinkel in 2016? Maak dan altijd een afspraak. Dat scheelt wachttijd, en maakt de dienstverlening efficiënter voor inwoners en de gemeente. De Stadswinkel werkt vanaf 4 januari volledig op afspraak. Een afspraak maken kan op www.nijmegen.nl of telefonisch via tel.
Wegwijzer024.
Stadsdelen en wijken. Gemeente Nijmegen Steunpunt Stadswinkel Dukenburg. Gemeente Nijmegen Steunpunt Stadswinkel Dukenburg. Voor een aantal producten van Burgerzaken paspoort, rijbewijs etc. kunt u ook terecht in het Steunpunt Stadswinkel. Openingstijden: dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 17.00 uur. Alleen op afspraak.
Een afspraak maken Gemeente Nijmegen.
Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het registreren van uw afspraak. De gegevens worden dus niet langer bewaard dan nodig is en niet aan derden verstrekt. Ga naar stap 4. Bouwen en wonen. Geboorte en overlijden. Klacht, bezwaar en beroep. Melden aan de gemeente. Onderwijs en kinderopvang. Parkeren, verkeer en vervoer. Paspoort en identiteitskaart. Samenwonen, trouwen en scheiden. Uitkering, schulden en laag inkomen. Uittreksels en verklaringen. Zorg, hulp en advies. Zoeken op archiefweb. Gebruik gemeentewapen en logo. Gemeente aansprakelijk stellen. Kunst op straat. Regionaal Archief Nijmegen. Verzoek wet openbaarheid van bestuur Wob. Over deze site. Maandag t/m woensdag 09.00 tot 17.00. Donderdag 09.00 tot 20.00. Vrijdag 09.00 tot 17.00. Stadswinkel, Mariënburg 30. Javascript staat uitgeschakeld. Dit dient ingeschakeld te zijn om van internetafspraken gebruik te kunnen maken.
Inschrijven in de gemeente Nijmegen Nijmegen Studentenstad.
Wil je persoonlijk inschrijven bij de stadswinkel in Nijmegen dan moet je vooraf een afspraak maken. Wat heb je nodig om je in te schrijven? Heb je een afspraak gemaakt de stadswinkel om je in te schrijven in Nijmegen? Dan moet je een aantal dingen meenemen.:
Rijbewijs aanvragen of verlengen Gemeente Nijmegen.
Rijbewijs aanvragen of verlengen. Voor een nieuw rijbewijs maakt u een afspraak in de Stadswinkel of op het Steunpunt Meijhorst. Na maximaal 6 werkdagen ligt uw rijbewijs klaar. Voor het afhalen heeft u geen afspraak nodig, neem wel het afhaalbewijs mee. Afspraak maken Het inloggen is geannuleerd.

Contacteer ons