Resultaten voor synoniem maken

synoniem maken
IBM Knowledge Center.
When you sign in to comment, IBM will provide your email, first name and last name to DISQUS. That information, along with your comments, will be governed by DISQUS privacy policy. By commenting, you are accepting the DISQUS terms of service.
Synoniemen zoeken: 11 tips voor gevarieerd woordgebruik.
Vind maar eens een synoniem van het woord synoniem. De Speld schreef er dit hilarische nieuwsbericht over. Speel vals met een synoniemenwoordenboek. Grote kans dat er een goed alternatief voor een woord in staat, waar je zelf niet op was gekomen.
Nederlandse synoniemen van maken, ander woord voor maken.
Puzzelomschrijvingen van maken in het puzzelwoordenboek.: Een vorm geven. Een zaak opgeleverd. In of toevoegen. Maak het nou. Scheppen repareren crypt. Succes hebben bij het scheppen crypt. Tot stand brengen. Wijze van vervaardigen. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook. Ook op deze website. Sitemap Anagrammen Antoniem Dialect Puzzelen Natuur Populair Rijmen Symbolen Synoniem Tekst vertalen Tellen Vertalen Vervoegen Woordspellen.
Synoniemen van creëren; ander woord voor creëren synoniemen.net.
in het leven roepen, instellen, oprichten, stichten creëren ww.: als synoniem van een ander trefwoord.: aanleggen, boetseren, bouwen, construeren, creëren, formeren, maken, modelleren, ontplooien, ontwerpen, ontwikkelen, oprichten, opstellen, opwerpen, samenstellen, scheppen, smeden, stichten, uitwerken, vormgeven, voortbrengen maken ww.: aanbrengen, bouwen, compileren, construeren, creëren, doen, fabriceren, opbouwen, produceren, samenstellen, scheppen, tot stand brengen, uitvoeren, verrichten, vervaardigen, voortbrengen, vormen ontwerpen ww.:
Waarom je synoniemen moet gebruiken en andere gerelateerde woorden. Facebook. Linkedin. Twitter.
Alsof mijn woordenschat te beperkt is om de tekst wat afwisselender en dus rijker te maken. Het nadeel alleen van het woord synoniem is dat het geen echt goed synoniem heeft. De website synoniemen.net geeft als suggesties tweelingwoord, maar dat vind ik zo gekunsteld dat ik dat maar niet gebruik.
Synoniem Wikipedia.
Synoniem dierkunde, idem aan de term uit de plantkunde, maar dan in de dierkunde. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Synoniem of met Synoniem in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Synoniem inzichtelijk te maken.
Synoniem 23 definities Encyclo.
Jaar van herkomst: 1800 WNT synoniem II. Gevonden op http//www.dbnl.org/tekst/sijs002chro01_01/colofon.php.: 1 Verschillende termen voor hetzelfde begrip. De term vormt een begrippenpaar met homoniem. Bijvoorbeeld standaard kosten en toegestane kosten. Aangezien termen vaak meer dan een betekenis hebben, kan het zijn dat termen soms wel en soms niet hetzelfde begrip aangeven. Zie ook bij de term Kennis. 2 Toevallige overeenkomst in. Gevonden op http//www.uitgeverijstreutker.nl/files/pdf/Begrippenbank.pdf.: 1 Ander woord voor 2 Gelijk aan 3 Gelijk in betekenis 4 Gelijkbetekend 5 Gelijkbetekenend 6 Gelijke betekenis hebbend 7 Met dezelfde betekenis 8 Taalkundige term 9 Tegenhanger 10 Woord van dezelfde betekenis 11 Zinverwant. Gevonden op http//www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/SYNONIEM/1.: Geen exacte overeenkomst gevonden. Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken.
Synoniemen van maken; ander woord voor maken synoniemen.net.
doen, fixen, flikken, presteren, scoren, voor elkaar krijgen maken ww.: bedragen, belopen, komen op, kosten, worden, zijn maken ww.: doorstaan, halen, uithouden, uitstaan maken ww.: flikken, lappen, leveren, veroorzaken maken ww.: fixen, herstellen, repareren. als synoniem van een ander trefwoord.:
Synoniemen maken je tekst aantrekkelijk Bizzylizzy.
Geplaatst op 19 maart 2017 26 februari 2017 door bizzyliz. Synoniemen maken je tekst aantrekkelijk. In een eerder bericht vertelde ik over hoe je in Word de zoekfunctie handig kunt gebruiken door veel gebruikte woorden in je tekst te vervangen door synoniemen. Maak je tekst aantrekkelijk door synoniemen te gebruiken, dat leest fijn doordat het voor variatie zorgt. Maar soms zijn de synoniemen die Word aangeeft niet voldoende of ze slaan de plank een beetje mis. Ga dan eens op zoek op synoniemen.net. Deze site helpt je snel aan een geschikt alternatief. Wat is het. Een synoniem is een ander woord voor.
Synoniemen van het maken; ander woord voor het maken synoniemen.net.
als trefwoord met bijbehorende synoniemen: niet gevonden. als synoniem van een ander trefwoord.: het maken, toegaan, vergaan, verlopen, vorderen. woordverbanden van het maken grafisch weergegeven. bij andere sites.: Alexandria Interglot ONW MijnWoordenboek woordenboeken.: Van Dale Hedendaags Nederlands WikiWoordenboek puzzelwoordenboek oorsprong.:

Contacteer ons