Op zoek naar ander woord voor maken?

ander woord voor maken
Gratis woordenwolk maken 4 Fraaiste websites voor Word cloud / Wordle maken.
De 42 beste woordenwolk tools.: Kortom, hier zijn de zes beste tools voor gratis Woord wolk, Wordle maken, wordcloud maken of tagcloud maken. Tagcrowd gratis woordenwolk, tagcloud maken. WordItOut woordweb maken, word cloud maken. Tagxedo tag cloud / Tagxedo woordenwolk maken.
Wat is de persoonsvorm pv?
Als een zin begint met waarom, waardoor, waarvoor etc, vervang dit woord dan door daarom, daardoor, daarvoor, etc. Daarna kun je die zin weer vragend maken en komt de persoonsvorm vooraan. Zet de zin in een andere tijd. Het woord dat verandert is de persoonsvorm. Zet de zin in een andere tijd. Ik fiets naar school. Ik fietste naar school. Eva tekent graag. Eva tekende graag. Ik fiets naar school. Ik fietste naar school. Eva tekent graag. Eva tekende graag. Als je denkt dat je de persoonsvorm in een zin hebt gevonden, controleer dan altijd je antwoord. Dit kun je bij de persoonsvorm doen door er de woorden om te voor te zetten.
Afasie: taalstoornis na hersenbeschadiging NEMO Kennislink.
Of wat ook voorkomt: je zegt per ongeluk een ander woord dan je eigenlijk wilde zeggen Bekende verschijnselen, al hebben de meeste mensen er niet vaak last van. Dat is anders voor mensen met afasie, die gebruiken soms in elke zin een ander woord dan ze eigenlijk bedoelen, of ze moeten voortdurend naar woorden zoeken.
Fouten maken is een ander woord voor groeien De Handelsroute.
Fouten maken is een ander woord voor groeien. Fouten maken is een ander woord voor groeien. Fouten maken is een ander woord voor groeien. by Timon / zondag, 24 april 2016 / Published in Video's' Video's' innoveert en bepaalt het toekomst beeld van de onderneming, Video's' relatiebeheer.
Letterpakkenspel Vriendendingen.nl.
Dier met 8 poten? Dit deel je uit aan iemand die je niet aardig vind? Een andere woord voor kleef? Bij honkbal ben je uit na. Je drinkt uit een? Ik je haar er af? Een ander woord voor bier?
carrière WikiWoordenboek.
Italiaans: carriera it v. Pools: kariera pl v. Spaans: carrera es v. Volapük: karier vo. Het woord carrière staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd carrière herkend door.:
hoe een link te maken met het woord hier? Kassa.
Dank voor je tip. Hiermee ben ik echter nog niet bij de oplossing hoe een link met hier te maken. Misschien te ingewikkeld om via internet uit te leggen. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. door verwijderd 13 jul. 2008 om 1533.: 0 Antwoorden / 0 Vragen. Kopieer nu deze regel in zijn geheel en vervang de ander, hier zit iets mee in, een fontje de juiste grote en hij opent in een nieuw scherm. font faceArialbfont" size-2. a href" http//kassa.vara.nl/portal_scrcons_questionqid396181cat29695.: target_blank" hier /a/b/font. Je weet nu wat de bedoeling is en ook hier weer alleen de vetgedrukte tekst is te vervangen. Als je met de tekst hier hier bedoelt dan staat dit nu in deze regel weergegeven. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. door verwijderd 13 jul. 2008 om 1557.: 0 Antwoorden / 0 Vragen. Dank voor je volgende tip, maar die werkt weer niet. Ik wil leren hoe je een link maakt met het woord hier.
Vandaag presenteren wij het nieuwe woord voor het gesprek over seksualiteit: koospraatje.
Probeer de gewenste betekenis vervolgens visueel te maken in uw hoofd. Mocht u talent hebben, dan moet het nieuwe woord op dit moment naar u toe komen. Enkele opties waar wij mee kwamen: wiegkozen, deinvrijen, schommelstrelen, diebelen, schoemelen, ommelen, piebelen. Dan opeens: een woord voor het gesprek over seksualiteit.
Lezen Wikikids.
Lezen betekent dat je lettertekens kunt omzetten in klanken. Een ander woord voor lettertekens of gewoon letters is grafeem. En een ander woord voor klanken is foneem. Je kunt dus ook zeggen dat je bij lezen grafemen om kunt zetten in fonemen.
Spelling Zo Spelling: Wat is een afleiding?
Spelling: Wat is een afleiding? Voor en achtervoegsels? Het heeft allemaal te maken met het begrip afleiding. Wat is een afleiding precies en welke woorden zijn dan afgeleid? Van het Frans, of van een ander woord? Wat kan een klein begrip veel vragen oproepen.
Woordenlijst Vlaams-Nederlands Vakantie België.
Het leek me daarom een aardig idee om een beknopt overzicht te maken van typisch Vlaamse woorden en hun Noord-Nederlandse equivalenten. Naar volledigheid of wetenschappelijkheid" heb ik niet gestreefd; ik heb vooral gezocht naar termen die Nederlanders mogelijk voor problemen zouden stellen. De woordenlijst is ingedeeld op de beginletter van het Vlaamse woord.:
17.1 Afkortingen woordenlijst.
Een afkorting in de specifieke betekenis van het woord is de weergave van een woord of een woordgroep door een of meer beginletters, zonder dat de afkorting in de plaats komt van wat wordt afgekort: als we de afkorting voorlezen, spreken we niet de afkorting uit, wel het woord of de woorden waar ze voor staat.

Contacteer ons