Resultaten voor ziekenhuis afspraak maken

ziekenhuis afspraak maken
Polikliniek Albert Schweitzer ziekenhuis.
Rechten en plichten. Met wie krijgt u te maken? Uw bezoek aan de arts. Een afspraak maken voor uw opname. Uw verblijf in het ziekenhuis. Wie zorgen er voor u? Veelgestelde vragen over het medicatieoverzicht. Wat vindt u van deze folder?
Caren Zorgt.
Afspraak maken ZorgSaam.
Naar het ziekenhuis. Als u een afspraak wilt maken op één van onze ziekenhuislocaties, dan kunt u contact met ons opnemen via onze telefonische afsprakenlijn. Als u de afsprakenlijn belt, volgen er zes keuzes. Afsprakenlijn, tel: 0115-688600. Bij sommige specialismen is het niet mogelijk om als patiënt zelf een afspraak te maken.
Rabobank Bedrijven.
Ontdek hoe je nóg sterker start. Betalen en ontvangen. Oplossingen voor zakelijk bankieren. Zakelijke lening, lease, krediet en meer. Sparen en beleggen. Zakelijk sparen of beleggen: iets voor u? Verzekeringen die passen bij je situatie. Kennis en oplossingen binnen handbereik.
GGD Groningen.
Hoe werkt het? Vignet Gezonde School. Nieuwsbrieven Gezonde School. De gemeenschappelijke regeling Veiligheidsregio Groningen. Opleiden, trainen en oefenen. Telefonisch afspraak maken. Via internet afspraak maken. Spreekuren voor reisvaccinaties. Wanneer een afspraak maken? Meenemen naar uw afspraak. Afspraak annuleren of verplaatsen.
Hoe maakt u een afspraak in HMC? Bezoek aan polikliniek Voorbereiden op HMC.
Houdt u er bijvoorbeeld rekening mee dat u voor een eerste afspraak een patiëntenpas moet laten maken. Neem uw patiëntenpas bij elk bezoek mee. Ook uw identiteitsbewijs dient u bij zich te hebben. Heeft u binnenkort een gesprek met uw arts? Dan is het goed om thuis al te bedenken wat u hem of haar zou willen vragen. Het is belangrijk om samen met de arts te beslissen over uw onderzoek of behandeling. Wilt u weten welke vragen u zou kunnen stellen? Bekijk onze website: voorbereiden op uw polikliniekbezoek. Waarmee kunnen wij u helpen? Hoe zat het ook alweer met nuchter blijven voor de operatie? Biedt het ziekenhuis thuisdialyse?
HagaZiekenhuis van Den Haag.
Een afspraak maken bij een polikliniek van het HagaZiekenhuis kan persoonlijk of per telefoon. U kunt aan de balie van de polikliniek persoonlijk een afspraak maken. Op deze website ziet u per specialisme op welke locatie u terecht kunt. Telefonisch afspraak maken.
Contact Máxima Medisch Centrum. search. menu. close. eye. search. search. close.
Wij kunnen op dit tijdstip iemand anders helpen. Digitaal afspraak maken. Heeft u van uw huisarts een verwijsbrief gekregen met een ZorgDomein verwijsnummer en de vermelding dat u deze afspraak digitaal kunt plannen? Plan digitaal uw afspraak met ZorgDomein-nummer. Onze poliklinieken zijn doordeweeks geopend van 8.30 17.00 uur. Gewijzigde openingstijden op feestdagen. Op feestdagen gelden er gewijzigde openingstijden in ons ziekenhuis en zijn poliklinieken gesloten.
Afspraak maken Diakonessenhuis.
Route in het ziekenhuis. Uw rechten en plichten. Rechten voor kinderen. Wie komt u tegen? Winkel en restaurant. Een afspraak maken, afzeggen of veranderen doet u telefonisch of online. Wat heeft u nodig? Uw DigiD: alleen als u online een afspraak wilt maken.
Noordwest Ziekenhuisgroep Patiënt en Bezoeker Naar het ziekenhuis Polikliniekbezoek.
U bent hier: Patiënt en Bezoeker Naar het ziekenhuis Polikliniekbezoek. Uw huisarts, tandarts of verloskundige kan u naar Noordwest Ziekenhuisgroep verwijzen voor een onderzoek of een bezoek aan een medisch specialist. U kunt alleen op afspraak bij een medisch specialist terecht. U vindt de contactgegevens voor het maken van een afspraak op de pagina van de het specialisme.
Afspraak maken en wijzigen UMC Utrecht.
In het ziekenhuis. Afspraak maken en wijzigen. Afspraak maken en wijzigen. Wilt u een afspraak maken bij het UMC Utrecht? Neem dan contact op met de polikliniek. Voor het maken van een eerste afspraak hebt u meestal een brief nodig van een verwijzend arts bijvoorbeeld uw huisarts.
Etos: de beste drogisterij van Nederland 2018.
Etos gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek en winkelen bij etos.nl voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.

Contacteer ons