Meer resultaten voor ziekenhuis afspraak maken

ziekenhuis afspraak maken
Afspraak maken bij Adrz.
Voor een bezoek aan het laboratorium hoeft u geen afspraak te maken. Vergeet uw verwijsbrief niet. Als u een afspraak maakt bij een van onze medisch specialisten voor een onderzoek of behandeling, heeft u altijd een verwijsbrief nodig van uw huisarts of een andere erkende zorgverlener.
Cookies.
Om filmpjes te kunnen laten functioneren op onze website maken wij gebruik van YouTube of Vimeo. Voor het verzamelen van webstatistieken over het gebruik en bezoek van de website, maakt deze website gebruik van Google Analytics. Google Analytics plaatst een permanente cookie op uw randapparatuur aan de hand waarvan uw gebruik van de website wordt geregistreerd.
Afspraak maken Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis.
Een behandeling in ons ziekenhuis vindt altijd plaats na doorverwijzing door uw huisarts of een andere medisch specialist. Een uitzondering hierop is een bezoek aan de SpoedEisendeHulp SEH. U kunt een afspraak maken via het afsprakenbureau op 0187 60 23 55.
Afspraak maken Amphia Ziekenhuis.
Naar het ziekenhuis. Locaties en faciliteiten. Consult op afstand. Rechten en plichten. Overnachten in de buurt. Uw vraag, compliment of klacht. Opleiding en Wetenschap. Werken bij Amphia. Patiënten en bezoekers. Patiënten en bezoekers. Opleiding en Wetenschap. Werken bij Amphia. Wilt u een afspraak maken?
Afspraak maken of wijzigen Ziekenhuis Gelderse Vallei.
En heeft u een verwijzing? Op deze pagina vindt u de informatie voor uw afspraak bij Ziekenhuis Gelderse Vallei. Verwijzing nodig voor eerste afspraak. Voor het maken van een eerste afspraak heeft u een verwijzing nodig van een verwijzend arts, zoals uw huisarts.
Slingeland Ziekenhuis.
Afspraak maken Diakonessenhuis.
Route in het ziekenhuis. Uw rechten en plichten. Rechten voor kinderen. Wie komt u tegen? Winkel en restaurant. Een afspraak maken, afzeggen of veranderen doet u telefonisch of online. Wat heeft u nodig? Uw DigiD: alleen als u online een afspraak wilt maken.
Afspraak maken.
Wij proberen de toegangstijd eerste afspraak op de polikliniek en/of de wachttijd voor een behandeling zo kort mogelijk te laten zijn. Bij de meeste specialisten kunt u vaak al op korte termijn terecht. Bekijk de toegangstijden en wachttijden van het Flevoziekenhuis. Alleen specialisten en huisartsen kunnen een spoedafspraak voor u maken. Op feestdagen wordt in het ziekenhuis volgens de zondagsdienst gewerkt.
Afspraak maken en openingstijden IJsselland Ziekenhuis.
U maakt een afspraak in het IJsselland Ziekenhuis via de telefoonnummers in onderstaande tabel. Het ziekenhuis heeft ook twee buitenpoliklinieken in Rotterdam Nesselande en in Krimpen a/d IJssel. Een afspraak maken op deze twee locaties kan via onderstaande telefoonnummers of door contact op te nemen met buitenpoli Nesselande of buitenpoli Krimpen.
Afspraak maken.
U kunt 24 uur per dag terecht bij de spoedeisende hulp SEH van het LangeLand Ziekenhuis op de Toneellaan 1. Voor hulp en medicijnen buiten kantoortijden. Huisartsenpost: 079 343 1600. Dienstapotheek: 079 331 9192. 079 346 26 26. 2725 NA Zoetermeer. 2700 KJ Zoetermeer. 079 346 4333. Tjeerd Kuipersstraat 17. 2662 GM Bergschenhoek. Naar de pagina van Polikliniek Bergschenhoek. 079 346 28 86. 2711 ER Zoetermeer. Naar de pagina van Huidkliniek. Home Afspraak maken.
Afspraak maken Gelre ziekenhuizen.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan een röntgenfoto. In veel gevallen kunt u hiervoor meteen in het ziekenhuis terecht. Is er op dat moment geen plek, dan wordt er een aparte afspraak gemaakt. maken / wijzigen. Albert Schweitzerlaan 31. 7334 DZ Apeldoorn.
Hoe wilt u een afspraak maken? Spaarne Gasthuis.
Spaarne Gasthuis Hoe wilt u een afspraak maken? Hoe wilt u een afspraak maken? Ik wil bellen. Online een afspraak maken? U kunt op dit moment voor de poliklinieken cardiologie, oogheelkunde en keel, neus en oorheelkunde KNO online een eerste afspraak maken.

Contacteer ons