Meer resultaten voor eigen cloud maken

eigen cloud maken
Vaarwel Dropbox, maak je eigen cloud NRC.
Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. Vaarwel Dropbox, maak je eigen cloud. Automatisch films en series downloaden, back-ups maken en vanaf al je apparaten je bestanden bekijken. Het is eenvoudig mogelijk met een NAS in de meterkast.
How-to: Zo maak je je eigen cloud Apparata.
Auteur: Lars, gepost 27-09-2014 om 1556: 3 Reacties. De uitnodigingen voor clouddiensten als Dropbox en OneDrive vliegen ons om de oren, maar wat nu als je het heft in eigen hand wilt nemen? Dan bouw je toch gewoon je eigen cloud?
Hoe kan ik een eigen cloud" maken? Apps Software TechCafe, hét antwoord op alle Tech-vragen!
Film, muziek, video gaming. Raspberry Pi, Arduino IoT. Hoe kan ik een eigen cloud" maken? Apps Software Hoe kan ik een eigen cloud" maken? Het lijkt me erg makkelijk en veilig om een eigen cloud" te hebben. Maar hoe zet je zoiets op?
Onderwerp: Eigen cloud systeem? One More Thing.
Ik heb een vraagje, namelijk wil ik een eigen cloud systeem dat lijkt op dropbox. Het liefst 1 die hetzelfde werkt waarbij je gewoon een map op de mac hebt waar in je de bestanden kan zetten om ze in de cloud te krijgen.
OwnCloud: uw eigen cloud server bij Sylconia.
Gratis cloud server. Eigen website maken. Korting op webhosting. Waarom kiezen voor emailhosting op eigen domeinnaam. support at sylconia.nl. De veken 207 C18, 1716KJ. Alle prijzen op deze website zijn exclusief 21% BTW. Sylconia 2003 2017: Disclaimer Weblog overzicht Privacy policy Algemene voorwaarden Sitemap.
NAS gebruiken als personal cloud Coolblue alles voor een glimlach.
Je bent namelijk helemaal de baas over je eigen bestanden, je NAS staat bij je thuis en je betaalt geen abonnementskosten. Ik leg je de voordelen uit van het gebruik van je NAS als persoonlijke cloud, en hoe dit werkt.
bol.com Seagate Personal Cloud 3TB NAS.
3.5 inch harde schijf. Met de Seagate Personal Cloud kun je je eigen cloud maken die ook buitenshuis toegankelijk is. Organiseer de fotos van je gezin, videos, muziek en andere belangrijke documenten op één beveiligde en centrale plaats in je thuisnetwerk en maak back-ups van uw pcs, Macs en alle cloudservices die u gebruikt.
Tutorial Je eigen cloud: Nextcloud op een Raspberry Pi 3 Inleiding Pazo's' tweakblog Tweakblogs Tweakers.
Je eigen cloud: Nextcloud op een Raspberry Pi 3 Probleemoplossing. In de blogpost Installatie en Verbeteringen en optimalisatie zal ik bij de stappen waar ik problemen heb ondervonden direct verwijzen naar de blogpost Probleemoplossing. Happy reading, hopelijk maak ik je enthousiast om je eigen cloud te maken.:
Maak je eigen cloud opslag met Synology Cloud Station tech365.
Installatie Cloud Station Client software. Om op je computer verbinding te kunnen maken met je eigen Cloud Station is het nodig om de Cloud Station client software te installeren. Deze applicatie is beschikbaar voor gebruikers van Microsoft Windows, Linux en Apple OS X.
De meterkast vol terabytes: een NAS voor thuis NRC.
Automatisch films en series downloaden, back-ups maken en vanaf al je apparaten je bestanden bekijken. Dat is mogelijk met een NAS, oftewel een stapeltje zoemende harddisks in de meterkast. Vaarwel Dropbox, voortaan maak je eigen cloud. Maar hoe werkt het?
Eigen cloud maken voor het delen van foto's' Online opslag PCMweb.nl.
Eigen cloud maken voor het delen van foto's.' Eigen cloud maken voor het delen van foto's.' Een eigen cloud maken voor je foto's. Waarom zou je dat doen? Vooral vanuit privacy-overwegingen. Met de juiste apparatuur en bijbehorende software kom je een heel eind.
Open Source Cloudopslag Software Downloaden.
U kunt per map of bestand bepalen wie er gebruik van mag maken en dat verhoogt de privacy van de applicatie. Het is mogelijk om per map of bestand een wachtwoord aan te maken en de bestanden komen versleuteld op de server te staan. U kunt met verschillende mensen aan een bestand of document werken en dit weer opslaan. Doordat u het programma als cloud op uw eigen server zet, moet u uw computer wel altijd aan laten staan als u de bestanden wilt bewerken en deze bewerkingen weer wilt opslaan.

Contacteer ons