Zoeken naar balie maken

balie maken
Balie maken Werkspot.
Ik ben op zoek naar iemand die een balie kan maken. Ik heb een plaatje toegevoegd van wat ik mooi vindt en hoe de balie eruit moet komen te zien. Het gaat om de onderkant van de balie op het plaatjedus niet het bovenstuk erbij Wij plaatsen zelf de ledverlichting in de balie.
Balie op maat Laat je balie op maat maken door WIK Interieurbouw.
Balie op maat. U wilt een balie op maat laten maken voor uw bedrijf? WIK Interieurbouw B.V. is gespecialiseerd in het bieden van oplossingen voor uw bedrijf zoals het realiseren van een balie op maat. Een representatieve uitstraling is belangrijk.
Balie op maat laten maken De Klerk Interieurbouw.
Of het nu gaat om het maken van een balie op maat voor een tandartspraktijk of om comfortabele en stijlvolle zitelementen voor in de ontvangstruimte van een gemeentehuis, ziekenhuis of bibliotheek, De Klerk Interieurbouw heeft voor alles een oplossing. Bekijk voorbeelden van balies in onze portfolio.
Steigerhouten balie op maat Winkelinrichting steigerhout.
Steigerhouten balie op maat te maken. Deze steigerhouten balie heeft een strak model zonder overstekend blad en zonder plinten. De steigerhouten balie past goed in een strak interieur. De steigerhouten planken zorgen voor het natuurlijke robuuste karakter. Specificaties steigerhouten balie.
Balies van mdf balie op maat Maatwerk toonbank-balie-productdrager.
Wij maken ook balies of toonbank op maat voor u. Van ontwerp tot realisatie! Deze U-balies worden gemaakt van 18mm mdf. De mdf-panelen worden in verstek gezaagd en verlijmd. Vervolgens rondom gefreesd en geschuurd. Geen zichtbare naden dus! De balie kan in elk gewenste kleur afgewerkt worden.
Palletbar bouwtekening voor een winkelbalie of bartafel.
Openen in Google Earth. De manier voor de constructie is een goede bron voor inspiratie als je zelf een balie of bartafel wilt gaan maken van pallets. Minibar van pallets. Een heel eenvoudige bouwtekening voor een minibar in 3D formaat.
Vind bar balie op Marktplaats.nl.
Een receptie balie van het oude gemeente huis van gemeente koggenland in midwoud. We waren van plan er een bar van te maken meer hij is te groot en we hebben er niet veel ander nut voor dus hij mag weg.
Balie toonbank zelf maken / ontwerpen of vraag offerte aan bij ons. maatmeubelen zuilen op maat.
zuil huren / sokkel huren. Toonbank op maat / Balie op maat. Balie toonbank zelf maken / ontwerpen of vraag offerte aan bij ons. Balie toonbank zelf maken / ontwerpen of vraag offerte aan bij ons. We zijn altijd op zoek naar mooie opdrachten.
Zelf uw balie samenstellen, het kan! Bekijk hier de procedure.
Stap 3 Kies een opstelling. Bekijk de brochure van uw gekozen balie en bepaal welke opstelling u in de ruimte wilt maken, maak uw keuze uit één losse balie of combineer meerdere modules met elkaar tot een mooie opstelling. Heeft u nog geen idee wat voor een opstelling uw moet kiezen voor uw ruimte, kijk dan eens naar de verschillende vormen van de door uw geselecteerde balie en maak de keuze uit een rechte of gebogen balie of een combinatie hiervan.

Contacteer ons